OTEL 2

KONUSU: Üç erkek kahramanın Slovakya'daki bir otelde yaşadıkları korkunç tecrübenin anlatıldığı ilk film Otel'den sonra bu sefer de, üç kadın, yaz için yurt dışına çalışmaya gittiklerinde, Slovakya'daki otelin, diğer Avrupa ülkelerine de yayılmış korkunç ününü öğrenirler. Ama bu, içine düşecekleri dehşet verici tuzaktan kurtulmalarını engelleyemeyecektir. İlk filmin de yapımcı, senaryo ve yönetim koltuğunda oturan Eli Roth, ikinci film için de kolları sıvamış durumda...iyi seyirler diliyoruz..

OTEL 1

KONUSU: Üniversiteli iki arkadaş Paxton ve Josh, yaz tatilinde Avrupa turuna çıkarak unutulmaz ve deli dolu bir tatil yaşama peşindeler. Amsterdam’da tanıştıkları bir adam, kendilerine Slovakya’da harika kadınların bulunduğu söyler. Bedavaya istedikleri fantezileri yaşayabilecekleri bir yerin adresini verince, yolda tanıştıkları İzlandalı Oli’yi de aralarına alarak hayatları boyunca hatırlayabilecekleri ve anlatabilecekleri bir macera peşine düşerler. Hedeflerine ulaşan gençler kendilerini güzel kadınlarla dolu bir cennet içinde bulurlar. Her şeyin bu kadar kolay ve harika olmasından şüphelenmelerine rağmen kendilerini eğlenceye vuran gençler, kısa sürede aslında bunun bir tuzak olduğunu ve kendilerinin de kurban olduklarını anlayacaklardır. Korku sinemasının genç isimlerinden Eli Roth’un Quentin Tarantino ve Takashi Miike desteğiyle beyazperdeye taşıdığı Otel korku sinemasının umut vadeden yapımlarından...iyi seyirler diliyoruz..

VAHŞET EVİ

KONUSU: Banka soyan bir grup kaçarlarken terkedilmiş bir eve sığınırlar. Nasıl bir şeytanla karşılaşacaklarına dair hiçbir fikirleri yoktur. Terk edildiğini tahmin ettikleri bu eve güvenli demek imkansızdır.Gece olduğunda ve fırtına yaklaştığında , grubun her üyesi evin içinde garip şeyler görmeye başlarlar.Kuyudan gelen sesler , parçalanmış vücutların görüntüleri , merdiven altından gelen tırmalamalar yüzünden uykusuz saatler geçirirler. Grubun içindeki korku arttıkça ve evin içindeki doğaüstü güçler kendilerini gösterince, duvarlar arasına sıkışmış bu kızgın ruhla birlikte karşı koymak zorunda kalırlar.

ŞEYTANIN İNİ

KONUSU: Üç lise öğrencisi genç, bir kadınla buluşmaya giderler. Ancak gittikleri yerde onları büyük bir tehlike beklemektedir: Yaşayış tarzlarını onaylamadıkları insanlara ayinleri sırasında türlü işkenceler yapmakta olan gizli bir tarikat. Tuzağa düşen gençlerin kurtulma çabaları bir dizi olayı tetikleyip, insanın içindeki kötülüğün sınırlarını teste tabi tutacaktır.

KATİL KÖPEKBALIĞI

KONUSU: Bir grup fakülte arkadaşı hafta sonu tatilini geçirmek üzere Louisiana'daki göl evine gelir. Ancak tatilleri köpek balığı saldırıları sonucu ceheneme döner. Bir süre sonra keşfedeceklerdir ki köpek balıkları bir kaç yerlinin iğrenç ve açgözlü bir planının parçasıdır...Özellikle son filmi The Final Destination 3D ve Final Destination 2 filmlerinin yönetmeni olarak ismini duyuran David R.Ellis'in yönetmenlik koltuğunda olacağı ve önümüzdeki sene gösterimde olması beklenen yeni 3D korku projesi 'Shark Night 3D' nin senarist kadrosunda ise Will Hayes ve Jesse Studenberg'in isimleri var. Filmin yapımcılığını ise aynı zamanda Hostel serisinin ilk iki filminin Eli Roth ile beraber yapımcılarından ve şu sıralar serinin üçüncü filminin hazırlıklarını yapan Mike Fleiss ve Chris Briggs yapıyor. Sinqua Walls ("Savage County"), Chris Carmack (The Butterfly Effect: Revelation, Into the Blue 2:The Reef), Alyssa Diaz (Red Dawn) ve Joel David Moore (Hatchet, Avatar) kadroya katılan ilk isimler oldular. Önümüzdeki günlerde bu konuda yeni haberler düşecektir. Yönetmen David R.Ellis'in son filmi The Final Destination 3D olumlu eleştiriler alamasada aynı serinin ikinci filmi Final Destination 2 ise birçoğumuz tarafından serinin en iyi filmi olarak değerlendirilmişti. Bu arada ikinci filmdeki ölüm sahnelerinin oldukça yaratıcı olduğunu söylemeden geçmek olmaz:). Şu sıralar gösterimde olan Piranha 3D'nin ardından her şeye rağmen yine mavi sulardaki bu korkutucu 3D deneyimi özellikle bu tarz severler için heyecan verici olsa gerek.

PARANORMAL ACTIVITY 3

KONUSU: İyi bir seri yakalayan filmlerden olan serinin son filmi Paranormal Activity 3 ile karşımıza bir kez daha çıkmaya hazırlanıyor filmi izle. Doğaüstü olayların kameraya kayıt edilmesiyle başlayan seri, son filminde de çok konuşulacağa benziyor. Serinin son filminin konusu her ne kadar sır gibi tutulmaya çalışılsa da serinin tutkunları bu son filmi az çok tahmin ediyor. Bu sonbaharda vizyona girmesi beklenen film düşük bütçesine rapmen müthiş bir hasılat elde etmeyi başarıyor.

PANİC BUTTON

KONUSU: İngiliz yapımı olan bu film bir uçakta geçmektedir.Her dört kişiye dehşetinde dahil olduğu görevler verilir.Seçenekler ise kendilerine bağlıdır yapmama şanları ise hiç yoktur.Korku ve gerilim filmlerine örnek olarak gayet başarılı bir filmdir.

PARANORMAL ACTIVITY

KONUSU: Genç bir çift evlerinde garip bir gücün varlığından şüphelenmeye başlıyor ve evlerini kamera sistemiyle donatıyor. İşte paranormal activity bu kameralara yansıyan görüntülerden oluşuyor sadece.

THİNG - ŞEY

KONUSU: Antartika'da araştırma yapmak için bulunan yüksek lisans öğrencisi Kate Lioyd ve Dr. Sanden Halvorson arasında gizemli bir tekne yüzünden tartışma çıkar. Dr. Sanden araştırmalarına devam ederken,Kate helikopter pilotu olan partneri ile birlikte,keşfettiği uzaylı yaşam formunun peşinden gitmiştir.

TREN

KONUSU: Ukraynada bulunan Rusya güreş takımı,uçağı rötar yapınca trenle gitmek zorunda kalır.Fakat bu trende büyük bir organ mafyası vardır.Politik göndermelerin olduğu,gerçek gibi lanse edilen train,oldukça iyi bir gerilim filmi.

ALİENS VS PREDATOR: REQUİEM

KONUSU: İlk filmin kaldığı yerden devam eden gerilim- aksiyon türündeki film, bu sefer iki ırkın savaşını Colorado'daki bir kasabaya taşıyor.

ÖLÜMCÜL DENEY 3 - İNSANLIĞIN SONU

KONUSU:Çok tutulan video oyunu serisinden uyarlanan 100 milyon Dolarlık liste başı Resident Evil’in 3. bölümü filmin kaldığı yerden devam ediyor. Artık Nevada çölünde saklanan Alice (Milla Jovovich) her insanoğlunu ölümsüz olmakla tehdit eden ölümcül bir virüsü yok etmek ve adaleti aramak için yeniden Carlos Olivera (Oded Fehr), L.J.’le (Mike Epps) birlikte yeni hayatta kalanlar Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) ve Hemşire Betty’iyle işbirliği yapar. Umbrella Corporation tarafından tutsak alındığından itibaren, Alice biojenik deneylere maruz kalmıştır ve genetik olarak insanüstü güçleri, duyuları becerileri değişikliğe uğramıştır. Hayatta kalmak isteyen biri olursa, bu becerilere ve daha fazlasına ihtiyacı olacaktır.

ÖLÜMCÜL DENEY 2 - KIYAMET

KONUSU: Umbrella Şirketi' nin yol açtığı virüs felaketi Umbrella' nın gizli sığınaklarından Raccoon City' yeyayılmıştı. İkinci filmde alan genişliyor ve tüm şehir virüslü insanlarla doluyor. Kahramanımız Alice (Milla Jovovich), Umbrella Şirketi tarafından yapılan deneyler sonucu insanüstü güçlerle donatılmıştır. Alice' le birlikte virüsten etkilenmeyen bir kısım insanda onunla birlikte mücadeleye girerler. Bu insanların arasında Umbrellanın özel ekibi S.T.A.R.S' ın (Special Tactics and Rescue Service) bir üyesi olan Jill Valentine (Sienna Guillory) ve bu ekibin lideri olan Carlos Oliveira (Oded Fehr) gibi donanımlı kişilerde bulunmaktadır. Bu grup bir yandan tüm şehre yayılmış virüslü yaratıklarla uğraşırken bir yandanda Umbrella'nın yarattığı ikinci felaket olan Nemesis'le(Matthew G. Taylor) mücadele etmek zorunda kalırlar. Bu cehennemden kurtuluşlarının tek yolu ise Umbrella'ya bağlı bilimadamı Doktor Ashford' a(Jared Harris) güvenmek ve kızını (Sophie Vavasseur) ona sağ olarak ulaştırmaktır

ÖLÜMCÜL DENEY

KONUSU: Capcom'un aynı adlı,popüler video oyunundan sinemaya.Umbrella adındaki Dünya devi bir şirket teknolojik aletler,uzay araçları,sağlık ve kişisel bakım ilaçları ve silah üretimi gibi çeşitli alanlarda üretim yapmaktadır.Dünya'nın pek çok yerinde Umbrella sanayi kuruluşları bulunmaktadır.Ancak Umbrella'nın asıl merkezi Kuzey Amerika'daki Raccon City'dir.Ancak Umbrella hakkında kendi çalışanlarının bile bilmediği bazı tehlikeli,gizli projeler yürütülmektedir.Bunların başında biyolojik silah,genetik testler ve ölümcül bir virüs gelmektedir. Umbrella'nın yürüttüğü bu araştırmaların yapıldığı yer altı tesisi Hive'da T-virüsü adındaki bir enfeksiyon serbest kalır.Bunu takiben tesisin tüm gücünü elinde tutan Kızıl Kraliçe adındaki süper bilgisayar,virüsün yayılmasını engellemek için,tüm çalışanların ölümü pahasına tüm tesisin giriş ve çıkışlarını kapatır.Alice ve Rain,tüm araştırma ekibini ortadan kaldıran virüsü izole etmekle görevli S.T.A.R.S isimli komando takımını yönlendirmekle görevlidir.Tesise giren ekip kısa bir süre sonra korkunç bir gerçekle karşı karşıya kalacaklardır.Öldükleri sanılan şirket çalışanlarının bilinçlerini kaybedip akli dengelerini yitirerek ete ve kana susamış yamyamlara yani zombilere dönüşmüşlerdir.Zombilerin bir ısırığı veya ufacık bir tırmığı virüsün yayılmasına ve birkaç saat içinde sizinde onlardan birine dönüşmenize neden olur.Bu yer altı tesisinde Umbrella için çalışan bilim adamlarının denek olarak kullandıkları insanlara aşırı dozda T-virüsü vermeleri sonucu mutasyona uğrayıp ölümcül yaratıklara dönüşmüşlerdir.Bu labaratuvar yaratıklarından biri de serbest kalmıştır üstelik.Alice'in ve ekbinin artık sadece zombilerle değil bu tehlikeli yaratıkla da başları beladadır.

ALİEN PREDATOR'E KARŞI

KONUSU: Antartika'da buzlara gömülü garip bir piramit bulunur. milyarder bir iş adamı, bilimadamları ve maceracılardan oluşan bir ekip kurarak olayı araştırmaya başlar. ekip piramite geldiğinde, kıtanın aslında iki uzaylı ırkının savaş alanı olduğunu farkederler. insanlık yokedici tarafları olan savaşın ortasında kalmıştır. sinema tarihinin iki korkutucu uzaylı ırkını konu alan film serilerinden sonra, bu kez iki ırk aynı filmde buluşuyor. iki türün birleştirilmesi fikri, dark horse tarafından yayınlanan çizgi roman serisiyle ve daha sonra da bundan türetilen bilgisayar oyunlarıyla denenmiş ve oldukça ilgi görmüştü. filmin başarılı olması durumunda henüz sadece düşünce aşamasında olan alien ve predator serilerine birer film daha eklenmesine yol açabilir.

ÖLÜLERİN ŞAFAĞI

KONUSU: Bir gece içinde dünya, gerçeküstü boyutlarlardaki nedeni anlaşılamayan, açıklanamayan ve öldürücü bir belanın işgal ettiği ve ölülerin ölmediği, yaşayan bir kabusa dönüşür.

ÖLÜLERİN GÜNLÜĞÜ

KONUSU: Ormanlık bir arazide korku filmi çekmek isteyen bir grup sinema öğrencisi, çekim yaptıkları alanda gerçek zombilerle karşılaşırlar. Zombileri kameraya çekmeye başlayan öğrenciler için durum artık kurgudan gerçeğe dönüşmüştür. Fakat olay kısa süre sonra medya tarafından duyulur. Öğrencilerin elindeki canlı kayıtlar, bölgeye gelen ve gerçekleri çarpıtan medya kanallarına rakip olacaktır.

ODA 205

KONUSU: Katrine üniversite eğitimi için küçük bir kasabadan Kophenhag'ta bir yurda yerleşir. Burada Sanne adında bir kızın eski erkek arkadaşıyla çıkmaya başlayınca Senna ve grubuyla başı derde girer. Sanne ve arkadaşları Katrine'yi yurtta rahatsız ederler. Bu yurtta bir efsane vardır. Oda 205 denilen yerde eski bir öğrencinin hayaleti vardır...

EKSİ YEDİ - 2012

KONUSU: Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken bir korku filmi…! Filmde, 100 yıl önce meydana gelmiş dehşet verici olayların yaşandığı bir evde mahsur kalan bir grup insanın başlarından geçen korkutucu olaylar anlatılmaktadır…

RUHLAR OTELİ

KONUSU: Filmde artık kapılarını müşterilerine kapatmak üzere olan eski bir otelde çalışan iki otel görevlisinin bu otelde daha önce kendini asarak öldüren bir kadının hayaletini bulmaya kalkışmaları ve bunun sonucunda başlarına gelen olaylar konu ediliyor.

ACIMASIZ RUHLAR

KONUSU: 2010 yılı 4 Nisan günü, Atauri Quintanilla ailesi kulübede ölü olarak bulundu.Polis ağızları bantlanmış cesetlere 37 saat sonra ulaşabilmişti.Cristian Quintanilla ve kardeşleri için hayatının son beş gün, ve o anlar ve açıklanamayan yaşayan garip durumları gösterir.

REST STOP

KONUSU: Jess ve Nicole’ün Teksas’tan Kalifornia’ya giderken kaybolmalarının üzerinden bir yılı aşkın bir süre geçmiştir ve hala ikisinden de bir haber alınamamamıştır. Jess’in abisi Tom 18 ay sonra Bağdat’taki askeri görevinden izinli olarak gelir. Tom sürekli küçük kardeşinin kaybolmasından kendini sorumlu tutar ve izne gelir gelmez kuzeninden küçük kardeşinin onu ”Eski Otoyol” diye bilinen bir yerden aradığını öğrenir ve o yeri bulmak için kız arkadaşı ve en yakın dostuyla yola çıkar. Dostunun arabası yolda aniden bozulur ve Kaliforniya sınırında garip benzin istasyonunda durmak zorunda kalırlar.

KARADEDELER OLAYI

KONUSU: 1989 yılının ocak ayında gazeteler bir köyde yaşanan garip olaylar hakkında yayınlanan bazı haberler, genç gazeteci H.B’nin ilgisini çeker. Köye giden gazeteci, oldukça korkmuş ve gergin köylülerden gece köyün çevresinde dolaşan yaratıklar olduğunu, köyün bir şekilde cinler tarafından basıldığını öğrenir. H.B., birkaç hafta köyde kalır ama olağanüstü bir şey görmeyince kamerasını köydeki bir gence emanet ederek İstanbul’a geri döner. Üç gün sonra ise köyün jandarmaları tarafından gözaltına alınır: kamerasını emanet ettiği genç de dâhil olmak üzere köyden 7 kişi parçalanarak öldürülmüştür. H.B ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılır ama bütün eşyaları ormanda terk edilmiş olarak bulunur; kayıplara karışır... Tüm bu esrarengiz süreç boyunca kameralar kayıttadır… .

3 HARFLİLER MARİD

KONUSU: Çocukluğunuzda yaşadığınız bir kabus 20 yıl sonra tekrar başlasa, öteki alemden gelen belalı bir varlık size, sevdiklerinize musallat olsa ve bir gece boyunca korkutucu, güçlü ve vahşi varlığın oyunlarına teker teker kurban olsanız kendinizi nasıl hissedersiniz? Ayla, kocası Serkan ile mutlu bir çifttir. Ayla 11 yaşında öteki alemden gelen bir varlığın musallat olması ile kabus dolu bir 3 gün yaşamıştır. O günlerden bu günlere en önemli koruyucusu olan muskasını önceki gün kaybettiği için kendini korumasız ve çaresiz hissetmektedir. Serkan yeni bir muska yazması ve Ayla'yı rahatlatması için bu konularda ismi bilinen İzzet Hoca'yı o akşam eve davet eder. Akşam yakın arkadaşları Meltem ve Cem de geleceklerdir. Ayla'nın yeniden başlayan kabusları ile herkesin aynı gece Ayla ve Serkan'ın evinde yaşayacağı kabus dolu dakikalar öteki alemden gelen varlığın gücünü ve zalimliğini herkese gösterecekt

SIĞINAK 2

KONUSU: 1945 yılı, 2. Dünya Savaşı'nın kapanma evrelerinde, Klausener adında bir Alman bilim adamı ölümsüz bir Nazi ordusu yaratmak için korkutucu ve yeni bir teknoloji üzerinde çalışmakta ve insanlar üzerinde deneyler yapmaktadır.

KARABASAN 3

KONUSU: Karabasanı gördüğünü iddia eden bir kız bunu en yakınarkadaşına söyler… Fakat kızın arkadaşı buna inanmaz… Çok geçmeden karabasanı gördüğünü söyleyenkız intihar eder ve oda arkadaşı da onun intihar etmesinden sonra garip olaylar yaşamaya başlar ve karabasanın gerçektendeolduğunu görür ve yatakhanede kalan diğer kişilere de karabasanın gerçek olduğunu ikna etmeye çalışır…Karabasanın var olduğunu yatakhanede kalanlara çalıştıkça karabasanın daha da güçlendiğini ve onungüçlenmesinin yeni ölümleri getirdiğiniçok geçmeden anlayacaktır…

KARABASAN 2

KONUSU: Kara büyüye inanan bir kadın kendi isteği doğrultusunda hastaneye yatırılır. Bu kötü düşüncesinden kurtulacağını sansa da kötü güçler onu kısa sürede bulur. Kendi egemenlikleri altına almaya çalışırlar...

KARABASAN 1

KONUSU: Tim görünüş olarak yaşıtlarından farkı olmayan sağlıklı bir gençtir… Sadece kendisine çok yakın olanlar onun hayatının karanlık tarafını bilirler… Babasının evi terk etmesiyle annesiyle baş başa kalan Tim, annesi de ölünce yetimhanede büyümüş ve çocukluğu boyunca psikiyatrik tedavi görmüştür… Ona, her ne kadar, babasının onları terk ettiği söylendiyse de o, babasının başına gerçekten neler geldiğini bilen tek kişidir. Doktorlar tarafından artık iyileştiği söylenen Tim çocukluk kabuslarından yavaş yavaş kurtulsa da dehşet bir türlü tamamen sona ermez…

HALLOWEEN: CADILAR BAYRAMI 2

KONUSU: Filmimizin ikincisi olan bu filmdede terör kaldığı yerden devam etmektedir.

HALLOWEEN: CADILAR BAYRAMI 1

KONUSU: EVVEET İŞTE Sinema tarihinin 1 numaralı seri katili geri döndü. Henüz 6 yaşındayken, bir Halloween (Cadılar Bayramı) gecesi ablasını öldürdüğü için akıl hastanesine kapatılan ve burada 15 yıl geçiren Michael Myers, 21 yaşına geldiğinde buradan kaçar ve Haddonfield’deki evine dönerek bu sefer küçük kız kardeşinin peşine düşer. Kardeşi ve arkadaşları, daha sonra yoluna azılı bir seri katil olarak devam edecek olan Michael’ın elinden kurtulabilecek midir???

BOŞ ODA 2

KONUSU: Serinin 2.si olan bu filmde ; Eski yataklar ve kalitesiz dekorlu bir otelde bir gece geçiren caleb, seksi yeni nişanlısı jessica ve en iyi arkadaşı tanner, meadow view inn oteline geçmeye karar verirler. Buranın ıssızdan öte, müşterilerine akla gelmeyecek işkenceler yapmak için kurulmuş korkunç tuzaklarla dolu bir otel olduğundan haberleri yoktur. Ölümcül bir kedi fare oyununda sıkışmış bulan üç genç arkadaş şimdi hayatta kalmak için savaşmak zorundadırlar…

BOŞ ODA

KONUSU: Filmde Araları açık bir karı kocanın arabalarının gecenin geç bir saatinde gözlerden uzak bir taşra yolunda bozulması akla hayale gelmeyecek bir kâbusa yol açar. Çift şeritli ıssız ve karanlık bir otoyolda arabasız kalan David Fox ve yakında boşanacağı eşi Amy geceyi tuhaf ama zararsız görünümlü bir adam tarafından işletilen döküntü bir motelde geçirmeye mecbur kalırlar. Kaldıkları odanın gizli bölümünde işkence filmleri bulurlar….

KABUS GECESİ 1

KONUSU: Filmimizde üniversiteden evlerine dönerken yolu uzatan iki kardeşin inanılmaz macerasını anlatıyor.Otobanda sakince ilerlerken onları ezmeye çalışan bir araba ile o arabanın sahibinin eski bir kilise yanındaki boruya attığı cesetleri gören iki kardeş başlarına ne tür bir bela aldıklarını öğreneceklerdir!

GAREZ 3

KONUSU: Serinin Üçüncü Filminde ; Şeytani ruha sahip Kayako’yu durdurabilecek tek kişi genç bir Japon kadındır. Elinde onu durdurabilecek bilgilerle Chicago’ya, şeytani ruh tarafından lanetlenen ailenin dairesine giden kadın, onları koruma ve geçmişteki kurbanların intikamını alma niyetindedir.Filmin 3. serisi ilk ikisiyle bağlantılı…

GAREZ

KONUSU : Serinin İlk Filminde ; Karen Japonya’da sosyal görev eğitimi alan, bir değişim programı öğrencisidir. Ve her şeyden habersiz bir şekilde o gün işe gelmeyen bir hemşirenin yerine çalışır. Söz konusu eve girdiğinde, yaşlı bir kadın olan Emma nin karmakarışık bir hale gelmiş evde donakalmış olarak oturduğunu fark eder.Yaralanmış ve paniğe kapılmış kadının yanına doğru yaklaşırken, üst kattan tuhaf sesler duyar. Ne olduğunu araştırdığında, hayal bile edemeyeceği kadar korkutucu doğa üstü bir kabusla karşılaşır.Bu evin içinde yıllar önce doğan korkunç bir uğursuzluk, evin içindeki terör zincirinin nedenidir. Daha fazla insan öldükçe, Karen bu dehşet döngüsünün içine çekiliyor ve intikamcı lanetin sırrını öğreniyor…

ÇIĞLIK

KONUSU: Üniversitde okuyan gençler arasında bir psikobat katil vardır.. Bu katil yüzünde bir maske elinde bıçak kubanlarını tek tek öldürmektedir..

BEN EFSANEYİM

KONUSU: Robert Neville başarılı bir bilim adamıdır ve insanlığı yok edeceğine inanılan,önüne geçilemez tehlikeli virüs ona bulaşmamıştır.. Virüs çok kısa bir zamanda insanların ölümüne sebep olmuş, sonuçta Neville New York’ta hayatta kalan tek insan olmayı başarmıştır.. Ancak Neville’in durumu çok zordur çünkü belki de dünya üzerindeki tek insan kendisidir.. Üç yıl boyunca dolaşmakta, yaydığı radyo mesajları ile hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışmaktadır.. Herhangi bir canlıya rastlayamayan Neville aslında yalnız değildir ve her hareketi izlenmektedir.. Salgından sağ kurtulan eski insan-yeni mutantlar Neville’in ölümcül bir hataya düşmesini beklemektedirler..

KANLI TOPRAKLAR

KONUSU : Afganistan’da El-Kaide militanlarını izlemek , mühimmat taşıma içinkullandıkları yolu öğrenmek için ve her hareketlerini rapor etmek için görevlendirilen bir grup Amerikan askeri çölün ortasında kaybolurlar. Etrafı araştırırlarken terk edilmiş bir kamp bulurlar. Kamptaki tüm eşyalar yerli yerinde olmasına rağmen ortalıkta kimse yoktur.Gece kum fırtınası çıkar ve karanlığın içinden bir kadın çaresizce kendini evin içine atar. Askerler başlangıçta çok masum görünen bu kadının gerçekte ne olduğunu çok geçmeden ölümcül bir şekilde anlayacaktırlar…

KAN KİTABI

KONUSU : Filmde doğa üstü güçlerin varlığını , olayların gerçekliğini kanıtlamaya çalışan birinin hikayesi anlatılmaktadır. Bu kişi eline ilk defa kanıtlama için bir fırsat geçirmiştir.

LANETLİ MARY EFSANESİ

KONUSU: Blood Mary aslında bir oyundur. Ve kahramanımız Ryan bu oyunu oynadığı gece kız kardeşi ortadan kaybolur. arayışlar sonuç vermez. Ve kahramanımız kendini bundan sorumlu tutarak işin iç yüzünü çözmeye çalışacaktır !!

MEZARINA TÜKÜRECEĞİM

KONUSU : Genç bir kadın yazarın sakin ve sessiz nehir kenarındaki evine huzur içinde çalışmasına devam etme ve kitabını yazma amacıyla gitmesi ile start almakta ve buradan itibaren her şey yolunda iken bir anda, tüm gerçekliği içinde barındıran şiddeti ile perdeye yansıyan kareler, huzuru bulmak için gelen genç kadının vahşet ve insanlık dışı muamele ile karşılaşmasını ve sürüp giden eziyetler ve kadının sonradan hepsinin izini bulup tek tek intikam almasını konu edinmekteydi.

MUSALLAT 2

KONUSU : Çok anlatılan, gerçek bir hikayeden yola çıkılarak çekilen “Musallat 2: Lanet” yine birinci film gibi psikolojik bir gerilim… İnsanın 2 yaşından öncesini hatırlayamaması ve o yılların karanlığı üzerine bir film. Elif (Türkü Turan) filmde kapkaranlık geçmişinle yüzleşmek zorunda kalan bir ressamı canlandırıyor. Ve yaşadığı tüm sorunların aslında geçmişindeki büyük bir hatadan kaynaklandığını öğreniyor. Bu büyük hata ise yanlış zamanda ve yerde yapılan, korkunç ve çözülmesi mümkün olmayan bir büyü..

ÖLÜM TUZAĞI

KONUSU : Yedi maceracı kendilerini gizemli bir partide sadist bir ölümoyununda bulur. Yeni yıl arifesinde terkedilmiş gökdelenin çatısındabeş konuk çekici mesaj alır. Mesajı gönderen gökdelenin 27. katınaherkesi davet eder. Bir cani psikopat bu ölümcül oyunu tasarlamış istediği şekilde oynuyordu.

CADILAR BAYRAMI

KONUSU : Cadılar Bayramı’nda geçen dört ayrı hikâyeyi birbiriyle harmanlıyor. Filmin ana kahramanları; bir seri katil hakkında gizli bir sırrı saklayan okul müdürü, bir adamla buluşmak üzere olan kolejli bir bakire, eşek şakası hazırlamakta olan bir grup genç ve kocasıyla tartışmaktan usanmış bir kadından oluşuyor..

ELM SOKAĞINDA KABUS 5

KONUSU : Freddy Krueger, en şeytani planlarıyla dehşetin hiç görmediğiniz yepyeni bir yüzü ile tanıştırıyor. Elm Sokağı 4’te kendisini yenmeyi başaran Rüya Ustası’nın güçlerini aşamayan Freddy (Robert Englund), onun doğmamış çocuğunun rüyalarına girmeye ve en yakın arkadaşlarını avlamaya başlar. Çocuk, Freddy’nin yeni silahı olmaktan kurtarılabilecek midir yoksa psikopat Freddy efsanevi kötülüklerine geri mi dönecektir?Sizi koltuklarınıza çivileyecek bu korku klasiği için yönetmen Stephen Hopkins (Lost in Space, Predator 2), Freddy’nin suratının orijinal yaratıcısı, makyaj ustası David Miller (The Terminator) ile çalıştı. Sonuç: öz annesinin bile sevemeyeceği bir surat ve en korkunç rüyalarınızdan bile daha korkunç bir dehşet!

ELM SOKAĞINDA KABUS 1

KONUSU : Film, Elm Sokağı'nda geçiyor. Boşanmış bir aileye, dedikoducu arkadaşlara, kendisinin verebileceğinden daha fazlasını isteyen erkek arkadaşa sahip olan Nancy Thompson'ın ile kirli, kahverengi şapkası; kırmızı, yeşil kazağı, parmakları bıçaklarla dolu eldiveni ve yanık suratı ile en popüler korku filmi karakteri Freddy Krueger'ın başından geçiyor. Nancy'nin en yakın arkadaşı Tina ve Tina'nın Rod'la baş başa yatak odasında geçirdikleri bir gecede Tina'nın vahşice öldürülmesiyle Nancy'nin komiser olan babası Donald Thompson dahil herkes cinayetten Rod'u sorumlu tutar. Daha sonra Freddy'nin devamlı Nancy'nin kabuslarına girmesi, en yakın üç arkadaşının da kendisiyle aynı kabusları gördüğünü anlaması ve annesinin Nancy'e Freddy'nin gerçek hikayesini anlatması üzerine Nancy; gerçek katilin Rod değil, Freddy olduğundan emin olur ve sadece kabuslarda ortaya çıkan Freddy'e karşı ofansif bir tavır alarak onu rüya dünyasından çıkarmaya çalışır.

KORKU KAPANI 3

KONUSU : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan gençler, Three Fingers lakaplı (aslında lakap değil gerçekten üç parmağı var) mutantlar arası akraba evliliğinden muzdarip yaratık tarafından, tüm enerjilerini açığa çıkardıkları anlarda katledilmeye başlanırlar. Arkadaşları teker teker öldürülen ve akşam yemeği için Three Fingers’ın menüsüne dahil olmaya başlayan Fonda ne yapacağını bilememektedir.Aynı sıralarda ve aynı mekana yakın bir yerde bir grup azılı suçluyu taşıyan otobüs kaza yapıp suçlular ormana dağılınca işler Three Fingers için iyice şenlenmeye başlar. Otobüste bulunan bir çanta dolusu abd dolarını alıp kayıplara karışmak isteyen mahkumlar, başlarına geleceklerden habersiz olay mahallinden uzaklaşmaya çalışırlar. Bir süre sonra Fonda ve bir kaç arkadaşıyla karşılaşan mahkumlar hep beraber Three Fingers’ın gazabından kurtulmaya çalışacaklardır..

LİVİDE

KONUSU: Stajyer bir bakıcı olan Lucy'nin işteki ilk günüdür. Koma'daki yaşlı Bayan Jessel'in büyük ve ıssız evinde yalnızdır. Eski bir dansçı olan Bayan Jessel'in evinde gizli bir hazine olduğunu öğrenen Lucy ve arkadaşları William ve Ben eve gizlice girip bu hazineyi arama kararı alırlar. Geceleyin eve girdiklerinde hiç ummadıkları korkunç doğaüstü olaylar yaşayacaklarından habersiz olan bu gençler için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır iyi seyirler

FİLMLERİ İZLEYEMEYENLER İÇİN ÇÖZÜM !

Filmlerimizin Açılması İçin Dns Ayarlarının Değiştirilmesi Gerekmektedir Bunun için çözüm oldukça basit buradan ulaşabilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=kKaCYSTdG10

KÜP 3 - KÜP SIFIR



KONUSU : 3 seri halinde devam eden küp – cube, bu seride sırrı açığa çıkmakta.. Gerçekte kontrolü alınabilen bir deneydir. Bu deneyde ise çalışan bazı kişiler mevcuttur. Bunlardan bir tanesi ise Eric’tir (Zachary Bennett). Bu görevli gözetim altıda tuttuğu kişilerden birinin kaybolduğunu farkeder. Bu kişi Rains’tir (Stephanie Moore). Bunun üzerine Eric kübe girmeye karar verir. Daha önce kontrol ettiği bu küp onun için tuzaklarla dolu bir labirente dönüşecektir. Güzel bir korku serisiyle filmdizitv.com en güzel filmlerle her zaman hizmetinizde…

YORUMUNUZU BEKLİYORUZ